E devlet şifresiyle ssk sorgulama hizmet dökümü alma

E devlet şifresi ile ssk sgk hizmet dökümü sorgulama işlemleri nasıl yapılır ?

Sizlere daha önceden şifresiz ssk sorgulama işlemlerinin eskiden yapıldığını ve artık e devlet sistemi ile yapılacağına dair bilgileri sunmuştum. Şimdi e devlet şifresini elinde bulunduran kişilerin nasıl sorgulama yapacağını hangi aşamalardan hangi linklerden bu sorgulamaya ulaşacağını anlatacağım.

Google üzerinden e devlet giriş yazarak ulaşacağınız buradan da şimdi linkini vereceğim sayfa ile ilgili bölüme yönlendirileceksiniz. giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir bu link üzerinden sisteme giriş yapacaksınız. Başında https adresi de olacak. Başka bir şekilde önünüze bir site çıkar ve giriş yapmanız için sizden bilgileri ister ise asla girmeyiniz. Doğru olan adres budur.

Bu adresten sırası ile üst alana tc kimlik numarasını girecek hemen altına da yeni aldı iseniz postanelerden verilen zarftan çıkan şifreleri alarak giriş yapacaksınız. Daha önceden şifrelerinizi biliyor iseniz sadece şifreyi yazarak giriş yapmanız gerekiyor.

E devlet şifresini değiştir demeli miyim ? Sürekli olarak bu belirli periyodlar halinde önünüze çıkacaktır. Ama güçlü bir şifre oluşturdu iseniz şifrelerinizi sürekli değiştirmeyebilirsiniz. Güvenlik açısından değiştirmeniz gerekiyor tabiki ama şifrem çok iyi diyorsanız buna gerek duymadan geçiniz bu sorguyu değiştirmeyiniz aynısını kullanınız diyebilirsiniz.

e devlet giriş yap

Bu bölümden sonra sisteme giriş yap diyebilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra arama bölümünden ssk hizmet yazarak istediğiniz alanların önünüze gelmesini sağlayabilirsiniz.

Ben bunları yapamıyorum anlamıyorum sadece sigortalıyım bilgilerimi göreyim diyor iseniz hemen size linkini vermek istiyorum. Bu linki adres çubuğuna yapıştırarak şifrelerinizi de girerek istediğimiz yönlenmeniz gereken alana gidebilirsiniz. turkiye.gov.tr/4a-hizmet-dokumu 

Yeşil olarak ilgili alanı sizler için işaretledim kopyalayıp gidebilirsiniz. Daha sonra bilgilerinizin sonucu olarak sizlere gerekli tüm bilgiler gelecektir.

Sayfanın biraz altına da inerseniz detaylı hizmet dökümü bilgilerine ulaşabilirsiniz. Olay bu kadar basit yapamadığınız bizlere sormak istediğiniz bir yer var ise lütfen sorularınız ile anlaşılır şekilde bizlere ulaşın gerekeni yapalım.

E devlet şifresiyle ssk sorgulama hizmet dökümü alma